Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Bugün bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Özellikle öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olabileceği bildiriliyor. Bu durumun sıcaklıklarda 2 ila 4 derecelik bir düşüşe neden olacağı ve rüzgarın batı ve güney yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Afyonkarahisar ve ilçelerinde ise genelde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar Afyonkarahisar merkezde ve Başmakçı, Dazkırı, Dinar, Evciler, Sandıklı ilçelerinde 18 derece olacakken, Bayat, Hocalar, İhsaniye, Sinanpaşa ilçelerinde 16 derece, Kızılören'de ise 15 derece olacak. Diğer ilçelerde ise 17 derece olarak tahmin ediliyor.

Yağışlı hava koşullarının hakim olacağı bu günlerde vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuluyor. Haber metni olarak sunulmuştur.