Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşanan depremler sonrasında işletmesi yıkılan kebapçı Murat Çelik, Eskişehir'e gelerek yeni bir iş yeri açtı. İskenderun lezzetlerini Eskişehir sokaklarına taşıyan Çelik, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. Çelik, kebap salonunu açma fikrinin arkadaşının tavsiyesiyle oluştuğunu söylerken, depremde kaybettiği iş yerinin yerine yenisini açma fırsatı verdiği için Allah'a şükretti. İskenderun'da ne yapıyorsa burada daha iyi yapmaya çalıştığını söyleyen Çelik, izleyenleri dükkânda lezzetlerini tatmaya davet etti.

Murat Çelik, depremin yıkıcı etkisine değinirken, hayatındaki zor anları anlattı. İş yerinin yıkılması sonucu ne yapacağını bilemediğini söyleyen Çelik, çocuklarının bile o anları kayda değer bulduğunu belirtti. İskenderun'da mal kaybının büyük olduğunu kaydeden Çelik, ailesinde şükürler olsun kimseye bir zarar gelmediğini ifade etti.

Eskişehir'e gelmelerine neden olan arkadaşının uzun yıllardır burada kendisinin açacağı bir kebapçı hakkında sözleri olduğunu anlatan Murat Çelik, işini kaybetmenin ardından fırsat yaratarak Eskişehir'de işletmesini açmanın güzel bir şans olduğunu söyledi. Eskişehirli müşterilerden mutlu olduğunu söyleyen Çelik, yaptığı işi sevdiğini ve ne yapacak olsun maddi zararın telafi edilebileceğini anlatarak, sağlık olmadan hiçbir şeyin çalışmaya yaramayacağını vurguladı.