AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanlığı 2 Tur seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyonkarahisar'da büyük bir sevgi ve güven gördüğünü belirten Özkaya, "28 Mayıs'ta milletimizin iradesi tecelli edecek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı olarak ilan edeceğiz" diye konuştu. Özkaya, bir günde 3 ilçe ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. "Milletimiz kimlerin ne amaçla bir araya geldiğini çok iyi biliyor. Sinan Oğan bey, cesur bir duruş sergileyerek, bölücü ve yıkıcı odaklarla iş tutanların maskesini düşürdü. Bunun üzerine sosyal medyada trol ordusu sinan beye saldırmaya başladı. Çünkü bunların karakterinde kendilerinden olmayana saygısızlık ve hakaret etmek var.

Milletimize koyun diyenlere, milletimiz her zaman olduğu gibi 28 Mayıs'ta da sandıkta gereken dersi verecek" ifadelerini kullandı. Mecliste çoğunluğu sağlayan Cumhur İttifakının milletin tercihi olduğunu vurgulayan Özkaya, "Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan ile, hizmetlerle, iha, siha, TOGG, Kızıl Elma, TCG Anadolu ve daha birçok alanda Türkiye'nin gücünü arttırmak istiyor. Bizler de hem milletimize teşekkür ediyoruz hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için desteklerini bekliyoruz.

Afyonkarahisar 28 Mayıs'ta tarihi bir rekor kırarak bu kumpasçı, kasetçi ve linç kültürünün son temsilcileri olan kumar masasında oturanlar ve gizli ortaklarına en güzel cevabı verecek" dedi.