Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

İlçemiz Nuh Köyü'nde, jeotermal su kaynaklarıyla ilgili çalışmalar ve vatandaşların talepleri hakkında incelemelerde bulunan İlimiz Valisi, Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, ilgili kurumlara çözüm odaklı talimatlar verdi. Ziyarete İlçemiz Kaymakamı Sayın Zeynep TOPCU, Belediye Başkanı Erdal KARAMAN ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Vali YİĞİTBAŞI, vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında jeotermal su kaynaklarına ilişkin de araştırmalar yapıldı ve bu konuda çalışmaların arttırılması için talimatlar verildi.

İlçemizde gerçekleştirilen bu ziyarette, Vali YİĞİTBAŞI ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla yakından ilgilendi ve sorunlarına çözüm bulmayı amaçladı. Bu kapsamda, ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalar yürütülmesi için gerekli talimatlar da verildi.

İlçemiz Nuh Köyü'ndeki jeotermal su kaynakları hakkında yapılan incelemeler ve alınan önlemler, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine de olumlu katkılar sağlayacak. Bu yönde yapılan çalışmalar, ilimizin genel kalkınmasına da önemli bir destek olacaktır.