Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nın yedincisi sınavı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından okullara bağışlanan 50 binin üzerinde kitap, Afyonkarahisar'daki ortaokul ve liselerin kütüphanelerine yerleştirildi ve öğrenciler yarışmayı kazanmak için düzenlenen sınava girdi.

Ödüllü Kitap Okuma yarışması kapsamında 4 bin 53 öğrenci, 8 sınav merkezinde ter döktü. Her yıl rekor seviyede ilgi gören yarışmada, Başkan Mehmet Zeybek'in hediyeleri öğrencilere, yapılacak törenle ulaştırılacak. Yarışmanın birincilerine diz üstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere tablet, ilk 40'a giren her kategorideki öğrencilere ise bisiklet hediye edilecek. Ödül töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.

Başkan Mehmet Zeybek, öğrencilerin hayatlarına katkı sağlayacak destek çalışmalarında her zaman Belediye olarak yer aldıklarını belirtti. Öğrencilere kırtasiye ve burs yardımı gibi çeşitli destekler sağladıklarını, eğitim ile ilgili şehirlerinin ve çocuklarının yararına olacak her işte yer aldıklarını söyledi. Okumayı seven nesiller yetiştirmek adına düzenledikleri yarışmanın ödüllerini kazanan öğrencilere ulaştıracaklarını ve eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ederek bilge nesiller yetiştirme vizyonunu sürdüreceklerini ifade etti.