Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, kentin doğu kesimindeki olaylara daha hızlı ve etkin müdahale edebilmek için Celal Ketencioğlu 2. İtfaiye İstasyonu binasını inşa etti. Bu çalışma sayesinde Afyonkarahisar Belediyesi, şehirdeki itfaiye teşkilatını güçlendirdiği gibi yeni bir yatırım da gerçekleştirmiş oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in girişimleriyle ve ekibin destekleriyle hayata geçirilen bu proje, kentteki beklentilere cevap veren, son teknolojileri kullanarak olası ihbarlara hızlı, sıkıntısız ve etkin müdahale olanağı sağlayan bir hizmet binasıdır.

İnşaatı tamamlanan itfaiye binasında 8 araçlık garaj, eğitim salonu, misafirhane, yemekhane, mescit, ofisler, dinlenme alanları ve yatakhane yer alıyor. Toplam 1.362 metrekare inşaat alanına sahip olan bu yeni binada, olaylara daha kısa sürede müdahale ederek olası can ve mal kaybı risklerinin önüne geçmek hedeflenmektedir. İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan bu çalışmalar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla gerçekleşmiştir.

Yeni itfaiye binasının hizmete açılması, bölgedeki diğer iller için de örnek olması bekleniyor. Afyonkarahisar Belediyesi, yatırımları ve hayata geçirdiği projeleriyle şehri geleceğe hazırlamayı sürdürüyor.