Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kurban Bayramı öncesinde halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık alışverişleri yapabilmesi için Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri'ni ziyaret etti. Şubat ayından bu yana kapalı olan pazaryeri, şap hastalığı nedeniyle kapatılmıştı. Ancak gerekli tedbirler alındıktan sonra, kapılarını yeniden açarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Işık, Canlı Hayvan Pazaryeri'nde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Kütahya Belediyesi olarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her alanda en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirten Işık, esnaflara ve alıcı vatandaşlara hayırlı alışverişler temennisinde bulundu.

Pazarda yaklaşık 300 büyükbaş ile bin 500 küçükbaş hayvan bulunuyordu. Belediye Başkanı Işık, hem esnaflara hem de alıcı vatandaşlara lokma ikramında bulunarak, ziyaretini tamamladı. Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yapacak olan vatandaşlar da, Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri'nin yeniden açılması ile birlikte, sağlıklı ve güvenli alışveriş yapma imkanına kavuştu.