Gözden kaçırmayın

Başarısızlığa Tepkiler BüyüyorBaşarısızlığa Tepkiler Büyüyor

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayıyla gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla Yaşam Parkı'nda yapılan değişiklikleri yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte çalışmaları denetleyen Işık, imalat ve montajların tamamlandığını vurgulayarak parkın artık halkın yıl boyunca kullanabileceği bir alan haline dönüştüğünü ifade etti.





Yaşam Parkı'ndaki çalışmaların son aşamasına gelinmesiyle birlikte Kütahya Belediyesi, Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun izniyle projeyi tamamladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projenin tamamlanmasının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte parkta değişiklikleri yerinde gözlemledi. Işık, tamamlanan çalışmaların ardından parkın halkın yıl boyunca keyifle kullanabileceği bir alana dönüştüğünü söyledi.





Kütahya Belediyesi Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen çalışmaların son aşamasına gelindi. Belediye Başkanı Alim Işık, Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayıyla tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek projenin tamamlandığını onayladı. Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte parktaki yenilikleri inceleyen Işık, tüm imalat ve montaj işlerinin tamamlandığını belirterek parkın halkın yıl boyunca rahatlıkla kullanabileceği bir alana çevrildiğini ifade etti.