Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Haber Metni:

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter'i ziyaret ederek bölge ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, ziyarete eski Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız da katıldı.

Ziyarette, Afyonkarahisar ve Emirdağ'ın ekonomik durumları değerlendirilerek çözüm önerileri tartışıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar'ın ilçeleriyle birlikte kalkınmasının büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Bu ziyaret, bölge ticaret odalarının bir araya gelerek iş birliği içinde ekonomik problemlere çözüm arayışına devam ettiklerinin bir göstergesi oldu. Bölgedeki sanayi ve ticaret faaliyetlerinin geliştirilmesi, kalkınmanın hızlandırılması konularında fikir alışverişi yaparak sorunların çözümüne yönelik adımlar atmak için yapılan bu tür ziyaretler, bölgelerin kalkınması açısından son derece önem arz etmektedir.