Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Türkiye'nin tanınmış dönercisi Donas Grup, sağlıklı ve doğal ürünleriyle fark yaratıyor. Hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleriyle 25 yıldır Türkiye'deki farklı şehirlerde hizmet veren Donas Grubu, müşterilerin vazgeçilmezi haline geldi. 30 ilde 63 şubesi bulunan Donas Grubu, günlük olarak taze ve sağlıklı ürünlerini hazırlayarak rakiplerinin önüne geçiyor.


Donas Grubu Bölge Müdürü Sezgin Palta, müşterilerinin sağlığını önemsediklerini belirterek, bütün ürünlerinin günlük olarak hazırlandığını, ertesi güne bırakılmadığını ve artan yemekleri sokak hayvanlarına ulaştırarak onların da beslenmesine katkı sağladıklarını söyledi.


Donas Grubu'nun ürünlerinde marul, domates, salatalık turşusu, mayonez ve sos dahil her şey günlük olarak hazırlanıyor. Eti, tavuğu, mayonezi, yeşillikleri ve lavaşları ertesi gün kullanılmıyor. Sos ve mayonez gibi ürünlerde hiçbir şekilde koruyucu madde bulunmuyor. Ürünlerinde doğal baharatlar dışında hiçbir koruyucu maddenin olmadığı Donas Grubu, içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmadığı için özellikle minik misafirlerine kesinlikle öneriyor.


Akşam kalan ürünleri çöpe atmayan Donas Grubu, lavaş, patates, tavuk ve et gibi ürünlerini hayvan gönüllüsü arkadaşlarına vererek onların da besin ihtiyaçlarını karşılıyor.