Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Bugün genel olarak bölgede parçalı ve bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinden biraz daha düşük olması bekleniyor. Rüzgarların güneyli ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Afyonkarahisar, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar ve Emirdağ'da parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Tüm bu şehirlerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. En yüksek sıcaklık değerleri ise 18°C ile 22°C arasında değişiyor.

Bu bilgiler, günlük hava koşullarının tahminlerine dayanarak paylaşılmıştır. Her türlü hava koşulunda, güvenliğiniz için gerekli önlemleri almanız önerilir.