Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'in yoğun trafiği olan bir caddesinde, aniden yola fırlayan bir çocuk otomobilin çarpması sonucu hafif yaralandı.

Dün akşam saat 17:34'te, Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, çocuk yola savruldu. Kazayı gören diğer vatandaşlar ve aracın sürücüsü çocuğa yardım etti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yapıp, çocuğun sağlık durumunu da kontrol etti. Çocuk, 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve iyi olduğu öğrenildi. Bölgedeki esnaf, trafik kurallarına uyulması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Zira kazanın yaşandığı yerin biraz ilerisinde trafik ışıkları bulunuyor.

Kaza anında olay yerinde bulunmayan ancak büyük bir patlama sesi duyduğunu belirten bir esnaf, çocuğun birden yola fırladığı yönünde bilgi edindiğini söyledi. Çocuk hafif yaralarla kurtulduğu için esnaf rahatlamış durumda. Çevre esnafı, olayın meydana geldiği bölgede trafik kurallarına riayet etmenin hayati önem taşıdığının altını çizdi.