Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı çalışmalar, şehrin kanalizasyon ve altyapısında köklü çözüm sağlayarak tamamlandı. Terfi merkezleri, kollektör hattı, güney hat-2 ve güney hat-3 yağmursuyu hattı yapım işi ile 'Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Rehabilitasyonu İnşaatı ve Bir Yıl İşletilmesi İşi' adı altında gerçekleştirilen çalışmalar, belirtilen süre kapsamında tamamlanmıştır. Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt ve ilgili birim müdürleri, çalışmaların tamamlandığı alanlarda incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldılar. Başkan Vekili Subaşı, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte kanalizasyon ve yağmur suyunun ayrı hatlarda akacağı bilgisini vererek, çalışma ile birlikte çevrenin korunmasına da büyük katkılar sağladıklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt, proje kapsamında 6 yıldır atıl halde kalan biyolojik atıksu arıtma tesisinin faaliyete geçtiğini açıkladı. Tesiste güçlendirme ve yenileme çalışmaları yapılarak terfi merkezleri inşa edilmiştir. Akyurt, çalışmaların sonuna gelindiğini ve son kabul aşamasında olduğumuzu dile getirdi.

Proje kapsamında Şeyh Edebali Türbesi karşısı ile mezarlık bölgesindeki alanlarda kirlilik sorunu ortadan kalktı. Ayrıca kötü koku ve görüntüye neden olan sular artık akmamaktadır. Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt, projenin tamamlanmasıyla birlikte kirlilik sorunlarının çözüme kavuştuğunu ve çevrenin korunmasına önemli katkı sağlandığını söyledi.