Burcu Köksal, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim kampanyası boyunca videolar ve resimlerle kara propaganda yaptıklarını söyledi

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı toplantısına katıldı. Toplantı, Afyonkarahisar'da tarihi dokusu içinde bulunan Reisoğlu Konağı'nda gerçekleşti. Millet İttifakı milletvekilleri Evrim Karakoz, Hakan Şeref Olgun, il başkanları Onur Seçme (CHP), Muhammet Mısırlıoğlu (İYİ Parti), Hikmet Bülbül (DP), Beytullah Karataş (SP), Kadir Daylık (DEVA), Niyazi Ertaş (Gelecek) ve Zafer Partisi İl Başkanı'nın da hazır bulunduğu toplantıda, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, partililer ve basın mensupları da yer aldı.

Toplantıda konuşan Burcu Köksal, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim kampanyası boyunca videolar ve resimlerle kara propaganda yaptıklarını söyledi. AK Parti'nin terörle ilişkisini öne sürdü. 28 Mayıs tarihinde sandığa gidilmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'ye umut olacağını ifade etti. Köksal, "Bizler Millet İttifakı olarak Türkiye'nin geleceği için bir araya geldik. Bu ülkenin demokrasiye, adalet'e, huzura ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılayacak tek güç biziz. Bizim karşımızda ise yalanlarla, iftiralarla, korkuyla halkı sindirmeye çalışan bir zihniyet var. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Bizim liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu dürüstlüğüyle, cesaretiyle, vizyonuyla Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe taşıyacak. Biz de onun yanındayız. Afyonkarahisar'da da Millet İttifakı olarak güçlü bir şekilde çıkacağız. Bunu hep birlikte başaracağız." dedi.