Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne giden Uysal, burada şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Uysal, Kurtuluş Savaşı'nda büyük bir rol oynayan Afyonkarahisar'ın şehit ve gazilerine minnettar olduklarını söyledi.

Uysal, şöyle konuştu: "Kurtuluş’tan kuruluşa kutlu bir mücadeleye liderlik etmiş Afyonkarahisar’da Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ettik. Bu topraklarda nefes aldığımız her bir an için kendilerine şükran duyduğumuz Şehitlerimiz için rahmet, Gazilerimiz için sağlık diledik. Emanetlerine ise, bu Aziz Vatan başta olmak üzere namus bilinciyle sahip çıkacağımıza söz verdik."

Uysal, ziyaretin ardından Millet İttifakı milletvekilleri ve il başkanlarıyla birlikte Afyonkarahisar Şehit Gaziler Derneği'ne geçti. Burada da şehit ve gazi aileleriyle görüşen Uysal, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Uysal, şunları kaydetti: "Afyonkarahisar Şehit Gaziler Derneği'ni de ziyaret ederek hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Şehitlerimizin emaneti olan gazilerimizin hak ettikleri değeri görmeleri için çalışacağız. Onların yaşam kalitesini yükseltmek ve sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bizler onlara borçluyuz."