Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Bugün Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı, bazı bölgelerde kuvvetli yağışların beklenildiği belirtiliyor. Rüzgarlar genellikle batı ve kuzeybatıdan esecek ve hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.



Afyonkarahisar ve çevresi ise sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkisi altında olacak. Aralıklı olarak yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bu bölgede yağışların yer yer kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları Afyonkarahisar il merkezinde 20°C, Başmakçı'da 22°C, Bayat'ta 19°C, Bolvadin'de 20°C, Çay ve Çobanlar'da 20°C, Dazkırı ve Dinar'da 22°C, Emirdağ'da 20°C, Evciler'de 22°C, Hocalar ve Kızılören'de 19°C, İscehisar, İhsaniye ve Şuhut'ta 20°C, Sandıklı'da 21°C, Sinanpaşa'da 19°C ve Sultandağı'nda 20°C olarak öngörülüyor.