Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'daki Karahisar Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle bir araya gelerek "Merkezim Her Yerde" projesini başlattı. Bu proje kapsamında okullar ziyaret edildi ve gençlere çeşitli etkinlikler düzenlendi. Boyalı Şöhret Hanım İlkokulu, Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu, Toki Sosyal Bilimler Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan Lisesi ziyaret edilen okullar arasındaydı.

Ziyaretler sırasında, gençlere ebru sanatı, kaligrafi, taş boyama, kukla gösterimi, dart, akıl ve zeka oyunları, müzik dinletisi, karaoke, geleneksel ve sokak oyunları, yüz boyama, resim ve birçok farklı etkinlik sunuldu. Proje'deki amaç, gençler arasında iletişimi geliştirmek, sorumluluk duygularını artırmak, topluma daha duyarlı bireyler kazandırmak, çevre bilincini artırmak ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek.

Projenin gençlik liderlerinden Oğuz Kaya, yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında öğrencilerimize moral vermek ve onların yüzlerinde bir nebze de olsa tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize" dedi. Bunun yanı sıra, kaligrafi eğitmeni Muhammed Lokman Karademir, ebru sanatı eğitmeni Ömer Faruk Barış, el sanatları eğitmeni Nazlı Şenay ve resim eğitmeni Şevval Kurtbaş da projeye katılarak gençlere katkı sağladılar.