Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Faruk Genç ve diğer mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Uğur Mumcu Parkı'nda yapılan revizyon çalışmalarını inceleyen Başkan V. Subaşı, mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız ve birim müdürleri de ziyarette hazır bulundu.

Başkan V. Subaşı, Bahçelievler Mahalle Muhtarıyla birlikte yaptığı ziyaret hakkında şunları söyledi: "Uğur Mumcu Parkımızdaki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve bölgede üstyapı çalışmalarına hızla başlayacaklarını" belirtti. Başkan V. Subaşı mahalle sakinlerini yeşil alan ihtiyacına madde katkı sunan Uğur Mumcu Parkı'na davet etti.

Ziyaret sırasında Muhtar Genç ve mahalle sakinleri, Başkan V. Subaşı'na yaptığı ziyaret ve çalışmalar için teşekkür etti.