Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da Gelecek Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Özçelik, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Özçelik, beraberinde 6 yönetim kurulu üyesini de AK Parti'ye dahil etti. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ali Özçelik ve ekibinin rozetlerini takarak kendilerini AK Parti ailesine davet etti.

AK Parti'ye katılımların arttığını belirten Uluçay, partiye geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, Gelecek Partisi'nde görev yapmış olan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür ederek, Türkiye'nin Yüzyılı vizyonuna katılım sağladıkları için minnettar olduklarını belirtti. Uluçay, Türkiye'nin yükselişi için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ali Özçelik de yaptığı açıklamada, Türkiye yüzyılına AK Parti ile yürümek istediğini ifade etti. Kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin AK Parti'ye geçerek yuvaya geri döndüklerini belirten Özçelik, "Türkiye asırlık için biz de geleni fazlasıyla yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Artık küskünlüklerin, kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini vurgulayan Uluçay ve Özçelik, AK Parti ailesine katılımların devam edeceğini söylediler.