Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yoğun bir çalışma temposuyla Emirdağ merkez köyleri, Afyonkarahisar ve beldelerinde çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Özkaya, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 28 Mayıs'ta destek talebinde bulunan Milletvekili Özkaya, seçimin ülkemizin geleceği ve bekası açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Özkaya, bu seçimde ülke bütünlüğüne zarar veren unsurların yanı sıra yerli savunma sanayini durdurmayı vaat edenlerle karşı karşıya olduklarını söyledi.

Milletvekili Özkaya, vatandaşların diğer görüşlerine saygılı olduklarını ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde şehre dev eserler ve hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, muhalefetin her gün yeni bir yalanla toplumu manipüle ettiğini belirterek, vatandaşları Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmaya çağırdı.

Özkaya, muhalefetin değişme zamanının geldiğini, milletin 28 Mayıs günü Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçerek muhalefete güzel bir ders vereceğini belirtti.