Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Köprüören Tek Termik Ortaokulu, Kendin Yap Atölye Festivali'nin bir parçası olarak gerçekleştirilen "Çizgi İzleyen Robot" kategorisi yarışmasında ikinci oldu. Toplam 37 takım arasından, Lise, Bilim Sanat Merkezleri, Halk Eğitim Merkezleri ve Ortaokullardan katılanlar arasında yapılan yarışma sonucunda okul, Kütahya ikinciliği kazandı ve 1000 TL'lik ödülü törende aldı.

Okul Müdürü Kazım Gündüz, Bilişim ve Yazılım Öğretmeni Hakkı Aydın ve öğrencilerin kendi tasarımları olan robotla yarıştıklarını belirtti. Gündüz ayrıca, okula bu başarıyı kazandıran öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve Robotik Kodlama çalışmalarına destek olan "Kahev" yetkilileri ve Kütahya Kahev temsilcisi Dr. Emel Fikir'e, Köprüören Avrupa Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Alaattin Bıyıkal'a ve diğer dernek üyelerine, Ali Rıza Tuna ve Havva Tuna'ya da minnettarlığını ifade etti.