Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde oy verdi

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde oy verdi. Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, saat 10.30'da Marulcu Mahallesi'ndeki Gedik Ahmet Paşa İlkokulu'na geldi. 1158 numaralı sandıkta oy kullanan Zeybek çifti, seçimin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Zeybek, oy verme işleminden sonra sandık görevlilerine başarılar diledi ve oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Demokratik hakkımız olan oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Ülkemizin geleceği ve yeni yüzyıla başlamak açısından hayırla sonuçlanacağına inancım tam. Vatandaşlarımız duyarlı, gelip oylarını kullanıyorlar. Kazasız belasız bir seçim diliyorum. Ülkemizin önü açık, parlak. Mazlum coğrafyanın gözü yapılan seçimlerde. Hep birlikte hayırlı sonucu alacağız ve tüm Dünyaya ilan edeceğiz. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.