Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Mayıs 2023 tarihinden başlayarak 30 Mayıs 2023 tarihine kadar olan süre boyunca bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu hava beklenmektedir. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları da olması bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinden sonra yerel olarak yoğun yağışlar görülebilir. Hava sıcaklıkları açısından önemli bir değişiklik öngörülmüyor.

Rüzgarın güney ve batı yönlerden hafif seyredeceği, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenmektedir. Ancak yağışlarla beraber kısa süreli kuvvetli rüzgarlar da meydana gelebilir. Deniz durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmemiştir.

Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli bölgelerinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların beklenmesi nedeniyle, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtilmiştir.

Afyonkarahisar ilindeki ilçelerde de parçalı ve çok bulutlu hava beklenmektedir. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının olacağı bildirilirken, maksimum sıcaklıklar ilçeler arasında 19-23 derece arasında değişecektir.

Rapor "A" ekibi tarafından hazırlanmıştır. Raporun bir resme eşlik ettiği belirtilmiştir ancak bu metinde resim gösterilememektedir. Rapor tamamı ".png" formatında bir resim dosyası şeklinde sunulmuştur.