Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim sonuçları hakkında bir açıklama yaparak, Afyonkarahisarlıların verdiği zaferle gurur duyduğunu belirtti. Uluçay, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da birinci olarak milli iradeyi temsil ettiğini ve Türkiye genelinde 322 milletvekili çıkaran Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını ifade etti. Kendilerini destekleyen hemşehrilerine teşekkür eden Uluçay, seçim sonuçlarının yetersiz olduğunu düşündüklerini ve millete kendilerini yeterince anlatamamış olabileceklerinin farkında olduklarını söyledi. Ancak, yeni çalışmalar yaparak eksiklerini telafi etmeye hazır olduklarını belirtti.

Uluçay, AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi gibi parti yönetimleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, sandık görevlileri, köy/mahalle temsilcileri ve aday adaylarına teşekkür etti. Milletin verdikleri desteği takdirle karşıladıklarını ve milli iradeyi ön planda tutan partilere destek verdikleri için hemşehrilerine minnettar olduklarını ifade etti.

Son olarak, Uluçay Allah'a şükrederek zaferi tüm mazlum milletlere ve Türkiye'nin istiklaline ve istikbaline göz dikenlere karşı koruyarak devam etmeleri için dua etti.