Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da Okul Sporları kapsamında düzenlenen küçük erkek- kız futsal müsabakaları sona erdi. İstek Koleji erkekler kategorisinde birinci olurken, kızlarda Çayırbağ Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. İstek Koleji'nin birinci olduğu erkekler kategorisinde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci, Gazi Paşa Ortaokulu üçüncü ve Yüksel Varlı Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Çayırbağ Ortaokulu birinci, Düzağaç Ortaokulu ikinci ve Yüksel Varlı Ortaokulu üçüncü oldu.

Müsabakaların ardından, başarılı sporcular için ödül töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından, kupalar ve madalyalar dereceye giren sporculara takdim edildi. Heyecan dolu anların yaşandığı futsal karşılaşmaları büyük bir ilgi gördü. Okul Sporları faaliyet programındaki diğer müsabakaların da ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.