Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, Binbirevler Mahallesi'nde kapalı bir pazaryeri inşa ediyor. 3.000 metrekare alan üzerinde kurulacak olan pazaryerinin üst yapısı, Davraz Kapalı Çarşamba Pazaryeri inşaat alanında yapılmakta. Pazaryeri 2.000 metrekare kapalı alana sahip olup, 7-9 metre yüksekliğinde olacak. Ayrıca güneş enerji sistemlerine uygun olarak tasarlanan çatısı ve sosyal alanları ile birlikte, vatandaşların ve pazar esnafının hizmetine sunulacak.

Zemin betonu için fore kazık çalışmalarının tamamlanmasının ardından, hafriyat alımı gerçekleştirildi. İnşaatın üst yapı imalatı ise Davraz Kapalı Çarşamba Pazaryeri inşaat alanında yapılıyor. İmalatlar tamamlandıktan sonra, üst yapı Binbirevler Mahallesi'ne taşınacak ve montaj işlemleri gerçekleştirilecek.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, proje için Binbirevler Mahallesi ile Batıkent Mahallesi arasında kalan açık alanı kapalı hale getirmek üzere bir proje hazırlandıklarını ve çalışmaların başladığını belirtti. Ayrıca, Başkan Şükrü Başdeğirmen'in çabaları sonucu, Akkent Mahallesi'nde de kapalı pazaryeri inşa edilerek, şehirdeki kapalı pazar yerlerinin toplam sayısı bu sene 7'ye çıkarılmış olacak.

geçen sene kış mevsiminde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle, Halıkent Mahallesi Kapalı Pazaryeri'in ağır hasar aldığını ve Davraz Kapalı Pazaryeri'nin yıkıldığını hatırlatan Kaya, hizmetlerini tüm mahallelere yaymak niyetinde olduklarını vurguladı.