Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki KYK Doğan Aslanbey Yurdu, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında depremzedeler için bir sığınak oldu. Burada kalan depremzedeler imkanlar ve yurt görevlilerinin yardımları sayesinde kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiklerini belirttiler. Temiz, bakımlı odalar, çeşitli yemekler ve gösterilen ilgiyle depremzedeler memnuniyetlerini dile getirdi. Yurt çalışanlarına ve kaynaşarak bir aile gibi oldukları diğer depremzede vatandaşlara teşekkür ettiler.

Bir depremzede ise yurt hakkındaki düşünceleri oldukça olumluydu. Yurtta misafir ediliyor gibi değil ev sahibi olarak karşılandığını belirtti. Yurt çalışanlarının seferber olduğunu ve diğer depremzedelerle kaynaştıklarını ifade etti. Hediye Okşar, yemeklerin çok güzel olduğunu, odaların 5 yıldızlı bir otelden farksız olduğunu ve burada rahat ettiklerini söyledi. Ancak, yurtta kalıp kalmamak konusunda hala kararsız.

Adıyaman'da depreme yakalanan Arzu Çamcı ise Doğan Aslanbey Yurdu'na yerleşerek yaklaşık 3 aydır burada kalıyor. Yurtların temiz ve yemeklerin güzel olduğunu, yurt çalışanlarının kendilerine dört dörtlük ilgilenip küçüklerle bile oynadıklarını belirtti. Öğretmenlerin çocukların mutluluğu için ellerinden geleni yaptığını ve yemek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını ifade etti. Çamcı, burada kalmak istediğini dile getirdi.