Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

İstanbul'dan bisikletleriyle Asya turuna çıkan İngiliz çift, yolculukları sırasında Japonya'nın başkenti Tokyo'ya ulaşmadan önce Eskişehir'de mola verdiler. Burada karşılaştıkları misafirperver insanların samimiyeti ve içten gülüşleri, James ve eşi Claire'in çok hoşuna gitti. James, Eskişehirlilerin seyahatlerinde önemli bir hatıra olacağını ve kendilerine çok güzel iki gün yaşattıklarını belirtti.

49 yaşındaki James, İngiltere'nin başkenti Londra'dan geldiklerini ve genellikle çadırda konakladıklarını söyledi. Ancak bazen ev sahipleri tarafından misafir edildiklerini de ekledi. Eskişehir'de harika bir bisiklet otelinde kaldıklarını ve şehri çok beğendiklerini dile getirdi. James, buranın yüksek bir enerjiye sahip olduğunu ve insanların samimiyetiyle kendilerini evlerinde hissettiklerini sözlerine ekledi.

Çift, yolculuklarını çok eğlenceli ve keyifli bulduklarını belirtti. Tokyo'ya ulaşmak için yaklaşık 9 aylık bir süre planladıklarını açıkladı. Bisikletleriyle keşfederek geçtikleri ülkelerin tadını çıkarmak istediklerini de eklediler.