Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Pistinde düzenlenen Ünilig Atletizm Yarışmaları'nda toplam beş madalya kazandı. 34 üniversiteden 166 sporcunun mücadele ettiği yarışmada, DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri başarılı bir temsil sergiledi.

Gülle Atma Kadınlar kategorisinde yarışan Menekşe Nur Fırat, 11.59'luk derecesiyle gümüş madalya kazandı ve Türkiye ikincisi oldu. Gülle Atma Erkekler kategorisinde ise Melih Gökalp, 13.44'lük derecesiyle bronz madalya kazandı.

Disk Atma Kadınlar kategorisinde yarışan Menekşe Nur Fırat, 42.38'lik derecesiyle Türkiye ikincisi olarak ikinci gümüş madalyayı kazandı. Uzun Atlama Erkekler kategorisinde yarışan Ali Çolak ise 7.11'lik derecesiyle Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Yüksek Atlama Erkekler kategorisinde yarışan Orhan Baştürk de 2.03'lük derecesiyle Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi tarafından yapılan açıklamada, sporcuların ve antrenörlerinin başarıları kutlandı ve Arş. Gör. Onur Sarı'ya öğrencilerin başarılı performansları için teşekkür edildi. Gelecekteki yarışmalarda başarıların devam etmesi temennisiyle sporcular ve antrenörlerimize başarılar dileriz.