(ATSO) KOBİ Akademisi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin rekabet gücünü artırmak için eğitimler düzenliyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin rekabet gücünü artırmak için eğitimler düzenliyor.

Bu kapsamda, 1 Haziran 2023 Perşembe günü, Oda'nın konferans salonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) uzmanlarından Serdar Bilecen tarafından "Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Eğitimi" verilecek.

Eğitimde, müşteri odaklı pazarlama ve satışın temel kavramları, müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesi ve karşılanması, müşteri sadakati ve memnuniyetinin sağlanması, müşteri ilişkileri yönetimi, pazarlama ve satış stratejilerinin oluşturulması gibi konular ele alınacak. Eğitime katılmak isteyenlerin 31 Mayıs 2023 Salı gününe kadar Oda'ya başvurmaları gerekiyor.

ATSO KOBİ Akademisi'nin eğitim takvimi hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.afyonkarahisartso.org.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.