Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de meydana gelen hırsızlık olaylarında çalınan yaklaşık 150 bin TL değerindeki malların Antalya'da bulunan bir galeride satılması ile ilgili çalışmalar sonucu jandarma tarafından 9 kişi yakalandı. Bu kişilerden 3'ü tutuklandı.

Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sivrihisar ilçesi Böğürtlen Mahallesi'nde bulunan iki evde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler, çalınan mallara yaklaşık 150 bin TL değerinde olan 2 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet, 2 çapa makinesi, 2 çim biçme makinesi, 2 jeneratör, 1 motorlu testere, 1 kıyma makinesi ve 1 dinamo motorunun dahil olduğu 4 şüphelinin kimliklerini ve araçlarını tespit etti. Şüphelilerin, çaldıkları malları Eskişehir kent merkezindeki dört kişiye sattıkları, alıcıların da Elmalı ilçesi'ndeki bir galeride sattığı tespit edildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ve Antalya'nın Elmalı İlçesi'ndeki yerel kolluk kuvvetleri, ortak çalışma sonucunda toplam 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Oto galerisi sahibi, 28 suçtan kaydının olduğu ve 5 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüphelilerin bulunduğu alanlarda yapılan aramada, çalıntı malların tamamı ele geçirildi. Şüpheliler, Evden Hırsızlık ve Suç Eşyasını Satın Alma suçları çerçevesinde adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli serbest bırakılırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 şüpheli ise Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.