Ülkemizin geleceği için iktidarı denetlemeye ve milletimizin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Demokrat Parti il Başkanı Hikmet Bülbül, 2023 seçimlerin ardından bir basın açıklaması yayınladı. Bülbül, seçim sonuçlarını değerlendirerek, Millet İttifakı'nın başarısını kutladı ve iktidarın sorumluluklarını hatırlattı. Bülbül'ün konuşmasından satır başları şöyle:

- Seçimlerin ardından ülkemizin önünde yeni bir dönem başlamıştır. Millet İttifakı olarak seçim yarışına demokrasiyi güçlendirmek, adaleti sağlamak ve ekonomiyi düzeltmek için girdik. Milletimiz de bize büyük bir teveccüh gösterdi ve Millet İttifakı'ndan seçilen milletvekillerine güven duydu.

- Seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyor ve Millet İttifakı'na destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimde gösterdikleri demokrasi bilinci ve iradesi için Afyonkarahisarlı hemşehrilerime ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

- Seçimlerin ardından ülkemizin sorunları bitmemiştir. Aksine daha da artmıştır. İktidarın bu sorunları çözmek için samimi ve ciddi bir şekilde çalışması gerekmektedir. Ülkemizin geleceği için iktidarı denetlemeye ve milletimizin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

- Ülkemizde demokrasi güçlenmedikçe, adalet işlemedikçe, yargı bağımsız olmadıkça, ekonomi de düzelmez. Bu gerçeği iktidarın da görmesi lazım. Dinimizi siyasete alet eden, insanları kutuplaştıran, yandaşlık yapan bir anlayışla ülke yönetilemez.

- Bizler Demokrat Parti olarak demokrasi mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Memleketimiz için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Millet İttifakı'nın bir parçası olarak ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele edeceğiz.