ATSO'nun hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için gerekli standartları sağladığını gösteriyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi, TS EN ISO 9001:2015 (Kalite Yönetim Sistemi) ve TS ISO 10002:2018 (Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi) denetimlerinden başarıyla geçti. Bu belgeler, ATSO'nun hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için gerekli standartları sağladığını gösteriyor.

TSE Konya Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçisi Mehmet Yıldırım ile Tetkik Görevlisi Mustafa Tıkansak, denetim sonrasında ATSO'yu ziyaret ederek, belgeleri ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'e takdim etti. Yıldırım ve Tıkansak, ATSO'nun hizmet kalitesi dolayısıyla tebrik etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de, TSE'nin denetimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "TSE'nin verdiği belgeler, hem üyelerimize hem de çalışanlarımıza güven veriyor. Kovid-19 salgını sürecinde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürdük. Kalite ve müşteri memnuniyeti yönetim sistemleri sayesinde, üyelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabiliyoruz. TSE'ye teşekkür ediyoruz" dedi.