Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda, 800 bedelli asker için yemin töreni gerçekleştirildi. Törene, 27. dönem Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Hava Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, 32. dönem Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral İsmail Güneykaya, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ile il protokolü ve askerlerin aileleri katıldı.

2023'e 4B 800 bedelli asker, sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende, Türk Bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak yemin ettiler. Yemin töreninin ardından, eğitimlerinde başarılı olan erlere plaket ve hediyeler verildi.

Bu önemli törenin gerçekleşmesi, vatani görevlerini yerine getiren askerlerin ülkeye olan sadakatlerini ve bağlılıklarını bir kez daha göstermiştir. Katılımın yoğunluğu da, askerlerin aile fertleri ve üst düzey yetkililer tarafından gösterilen destek ve saygıyı yansıtmıştır.