Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

2023-2024 dönemi için Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılacak yeni bölüm, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı. Osmaneli ilçesi hızla sanayileştiği için, sanayicilerin büyük ihtiyaç duyduğu teknik personelin yetiştirilmesi amacıyla Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 'Makine ve Tasarım Teknolojileri-Bilgisayarlı Makine İmalatı' bölümü açılması talebi bakanlık tarafından onaylandı. 2023-2024 öğretim yılından itibaren bölüm öğrenci almaya başlayacak. Mezun olan öğrencilerin, sanayiciler tarafından tercih edileceği ve iyi ücretlerle işe başlayacağı düşünülmekte.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu bölümün ilçe için önemli bir proje olduğunu belirtti ve teknik eğitim ve sonrasında sanayicilerin ihtiyaçlarının karşılanması projesinin hayata geçmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Milletvekili Halil Eldemir'in, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'a katkılarından dolayı teşekkür etti.