Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın girişimleri sonucu, Ataköy Mahallesi'nde 30 yıldır devam eden ve kronik bir sorun haline gelmiş olan mülkiyeti Hazine'ye ait araziler üzerinde bulunan evlerin satış onayı geldi. Bu gelişmeyle birlikte, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Milletvekili Taytak'ın ilimizin sorunlarına yönelik çözümler üretmeye devam ettiğini söyledi.

Başkan Kahveci, Taytak'ın ilgili bakanlıklarla yakın bir şekilde iletişim içerisinde olduğunu ve Ataköy'deki sorunun da milletvekilinin girişimleri sayesinde çözüme kavuştuğunu belirtti. Yaklaşık 30 yıldır sürmekte olan Ataköy'deki sıkıntının, vatandaşların evlerinin mülkiyetini alamamaları yüzünden kaynaklandığına dikkat çekildi.

Başkan Kahveci, Taytak'ın olayın çözümüne yönelik çabaları sonucunda Afyonkarahisar İl Milli Emlak Müdürlüğü ile sürecin başlatıldığını açıkladı. Davanın ardından, Vekil Taytak, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Tapu ve Kadastro Daire Başkanı Ahmet Akbulut ile görüşerek Ataköy'deki hemşehrilerin mağduriyetlerinin giderilmesini sağladı. Fiyatlandırmanın da makul ölçüde değerlendirildiği açıklandı.

Ataköy'ün müzmin sorununa çözüm getirilmesi, vatandaşların mutluluğunu pekiştirdi. Ataköylü vatandaşlar, Milletvekili Taytak'a teşekkürlerini ilettiler.