Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de son bir haftadır etkili olan yağışlar, kısa süreli ve şiddetli sağanak yağmurlar şeklinde gerçekleşiyor. Bu yağmurların ardından bazı bölgelerde logarların tıkanması sonucu su birikintileri oluşuyor. Vatandaşlar, çeşitli yöntemlerle yağmurdan korunmaya çalışıyor.



Bugün öğle saatlerinde de yağışlı hava devam etti ve yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar, şemsiyelerle yürümeye devam etti. Ancak bazı vatandaşlar, saçak altlarına sığınıp ya da ilginç yöntemler kullanarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Bir vatandaş, şemsiyesiz sokağa çıkarken kafasına poşet geçirerek saçlarını yağmurdan korumaya çalıştı. Bu ilginç yöntem, çevredekilerin hayretlerini gizleyemedi.



Yoğun yağmur yağışı, sokakları da etkiledi. Sokak üzerindeki su giderleri, günlerdir yağan sağanakların ardından yapraklar ve çeşitli atıklarla tıkanarak su birikintilerine neden oldu. Adeta göletleri andıran su birikintileri, yürümeyi zorlaştırınca vatandaşlar yolunu değiştirmek zorunda kaldı.