Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, şiddetli yağışlar nedeniyle su baskınının yaşandığı bölgelerde Kütahya Belediyesi'ne destek vermek amacıyla teknik personel ve orman işçileri görevlendirdi. Yağışlar il merkezinde sıkıntılar yaratırken, bazı işyerleri ve bodrum katlarını su bastı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri su baskınının yaşandığı mahallelere giderek Kütahya Belediyesi'nin su tahliye çalışmalarına destek oldular.

Zafertepe, Alipaşa, Yunusemre ve Cumhuriyet mahallelerinde yoğun yağış sonucu sürekli bir su baskını yaşandı. İl merkezindeki vatandaşlar zor durumda kaldı. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ise çağrılar üzerine arazözlerle su tahliyesi yaptılar ve imdadına yetişen vatandaşlara yardımcı oldular. Şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan ulaşım aksaklıkları da yaşamı olumsuz etkiledi. Ancak Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile vatandaşlar zor günlerinde bir nebze olsun rahatladılar.