Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Özkaya ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar il, ilçe ve beldelerinde yaşanan doğal gaz sorunlarına çözüm bulmak amacıyla harekete geçti. Bu doğrultuda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nu (EPDK) ziyaret ettiler ve ziyaret sonrasında Ali Özkaya, önemli açıklamalarda bulundu.

Özkaya, aldıkları destekle ilgili duygularını paylaşarak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ı, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte ziyaret ettiklerini söyledi. İl merkezi, ilçeler ve beldelerde yapılacak doğalgaz çalışmaları hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca Özkaya, başkan Yılmaz'a ilgileri ve destekleri için teşekkür etti.

Bu adım, Afyonkarahisar'da doğal gaz sorununu çözmek için atılan önemli bir adım olarak görülüyor ve yakın gelecekte bölgedeki vatandaşların doğal gaz sorununun çözüleceği umuluyor.