Filenin Sultanları, Sırbistan'ı 3-1 yenerek Milletler Ligi'nde 2'de 2 yaptı

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak


Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ikinci galibiyetini aldı. Antalya'da düzenlenen turnuvanın ilk haftasında Güney Kore'yi 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ikinci maçında Sırbistan ile karşılaştı. Giovanni Guidetti'nin çalıştırdığı rakibini 3-1 yenen Filenin Sultanları, grupta liderliğini sürdürdü.

Maça iyi başlayamayan millilerimiz, ilk seti 26-24 kaybetti. Ancak ikinci sette toparlanan Filenin Sultanları, seti 25-17 kazanarak durumu eşitledi. Üçüncü sette rakibine şans tanımayan millilerimiz, seti 25-15 aldı ve 2-1 öne geçti. Dördüncü sette de üstün oyununu sürdüren Filenin Sultanları, seti 25-21 ve maçı da 3-1 kazanarak galibiyet serisini devam ettirdi.

Millilerimizin en skorer oyuncusu 22 sayı ile Melissa Vargas oldu. Sırbistan'da ise Tijana Boskovic 20 sayı ile takımının en çok sayı üreten ismi oldu.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ilk haftasındaki son maçını yarın İtalya ile oynayacak.