Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Başkan Bozkurt, şehidimiz için düzenlenen mevlid-i şerif programına katıldı ve bu kutlu toprakların korunması ve milletimizin güvenliği için canlarını hiç düşünmeden veren şehitlere minnet borçlu olduğumuzu ifade etti. Bugün, şehit ailesini ziyaret etmek amacıyla yanlarında olmanın gururunu yaşadığını belirten Başkan, şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine destek olmak, onların yaralarını sarmak ve hayatlarına devam ederken yanlarında olduğumuzu hissettirmek en öncelikli görevlerimizden biri olduğunu vurguladı.

Başkan, asil milletimizin en değerli varlıklarının şehitler olduğunu söyledi ve devletimiz ve belediyemiz olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya ve emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan, birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakacaklarını ve şehitlerimizin değerli mirasını taşıyacaklarını söyledi.

Başkan, tüm şehit ailelerini yürekten selamladığını ve minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtirken, aziz vatanın mukaddesatı, memleketin ve milletin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.