Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da yapılan Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 basketbol müsabakaları sona erdi. Bu müsabakalarda genç sporcular yarıştı. Erkeklerde Okçu Basket Takımı birinci, Çiğiltepe Basket Takımı ikinci, Dumlupınar Basket Takımı üçüncü, Tınaztepe Basket Takımı ise dördüncü oldu. Kızlarda ise Karahisar Basket Takımı birincilik ödülünü kazanırken, Çiğiltepe Basket Takımı ikinci, Çimento Basket Takımı üçüncü ve Spor Lisesi takımı ise dördüncü oldu.

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, dereceye giren takımlar ödüllendirildi. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, sporculara kupalarını ve madalyalarını takdim etti. İl Müdürü Kasapoğlu, turnuvaya katılan ve derece elde eden sporcuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 basketbol müsabakaları, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Bu müsabakalar gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek için yapılmaktadır.