Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 32 madde görüşüldü. Başkan Mehmet Zeybek, toplantı öncesinde Haziran ayı boyunca yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında meclisi bilgilendirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarının Afyonkarahisar için hayırlı olması temennisinde bulunan Zeybek, seçim sürecinin olaysız geçtiğini vurguladı.

Başkan Zeybek, Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde ikinci bir itfaiye aktarma istasyonu yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Tarım İl Müdürlüğü'nün eski binasını satın alarak burayı Gastronomi Sokağı olarak düzenlemek için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Rahvan at pistinin de Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde hazırlık aşamasında olduğu açıklandı.

Meclis toplantısında, Baba Çocuk Kampı ve Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar Motorsporları Merkezi'nde düzenleneceği de oy birliği ile kabul edildi. Toplantının Temmuz ayındaki oturumu ise 5 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.