Erdoğan'ın bu kararı Bahçeli ile görüşmesinde de değerlendirdiği kaydediliyor.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemin başlangıcını yapmak için bugün TBMM'de yemin edecek. Erdoğan'ın yemin töreni saat 16.30'da başlayacak ve ardından Anıtkabir'i ziyaret edecek .

Erdoğan'ı Anıtkabir'de bir tören karşılayacak ve Erdoğan Anıtkabir özel defterine yazı yazacak. Erdoğan daha sonra Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde göreve başlama törenine katılacak. Bu törene 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri de davet edildi

Törenin ardından Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yabancı misafirleri onuruna bir yemek verecek . .Erdoğan'ın yeni kabinesini bu yemek sonrası, akşam 21:00 ila 22:00'de bir basın toplantısı ile açıklaması bekleniyor. Yeni bakanlar Pazar günü yemin ederek görevlerine başlayacak.

Yeni bakanlar Pazar günü yemin ederek görevlerine başlayacak ve ilk kabine toplantısı Pazartesi günü yapılacak.
İlk kabine toplantısının da Pazartesi yapılması planlanıyor.

Son yapılan ve bakanlara veda edilen Çarşamba günkü kabine toplantısında Erdoğan, hiçbir milletvekilinin bakan olarak devam etmesini düşünmediğini açıkladı. Bunu ilkesel bir karar olarak duyuran Erdoğan'ın böylece Akar ve Soylu başta olmak üzere tüm bakanlara kapıyı kapattığı ifade edildi.

Erdoğan'ın bu kararı Bahçeli ile görüşmesinde de değerlendirdiği kaydediliyor.