Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer İlkokulu, Uluslararası Eko okullar programı çerçevesinde "Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak" adlı defileyle sıfır atık ve geri dönüşüm konularına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde yürütülen "Sıfır Atık" projesine de vurgu yapılan etkinlikte, atık kağıt, plastik kapak, atık pil ve mavi kapak toplama kampanyaları, geri dönüşüm sergileri, toplum hizmeti çalışmaları ve yarışmalar düzenlenerek öğrencilerde ve velilerde farkındalık yaratılması hedeflendi.

Zafer İlkokulu, 2 yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler sonunda uluslararası saygınlığı bulunan "Yeşil Bayrak" ödülü için başvuruda bulunarak "Eko Okul" unvanını kazanmayı hedeflediğini ifade etti. Gerçekleştirilen defileye Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Belediye Başkanı Arif Teke, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven ve Şube Müdürü Tuba Sinan da katılım sağladı.