Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Eski tip evlerde hırsızlık olaylarına karşı önlem olarak PVC tip pencerelerin tercih edildiği belirtiliyor. Pencerelerin antrasit ve altın meşe renklerine olan rağbeti artarken, yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşlar evlerinde zarar gören balkonlarını yeniletmeye ve PVC pencere yeniletmeye yöneliyorlar. PVC pencere ve balkon tadilatı işleri yapan İbrahim Hocagil, işlerinin durgun olduğunu, ancak okulların tatil dönemine yaklaşmasıyla birlikte evlerde PVC pencere ve balkon yenileme işlerinin hızlanacağını belirtti.

Müşterilerin pencereleri seçerken kalınlığı dikkate aldığı ifade edilirken, genellikle havalar soğuyunca vatandaşların pencere yeniletmeye yönelik işlemlere başladığı belirtiliyor. Müşterilerin daha güvenli ve yalıtımlı pencereler talep ettiği, PVC pencerelerin hırsızlık olaylarında daha güvenilir olduğu ifade ediliyor. Eski tip pencerelere sahip olan vatandaşlar, hırsızlık olaylarını önlemek için PVC'leri tercih ediyorlar.

Renkli pencerelere ilginin arttığı belirtilen habere göre, antrasit ve altın meşe renklere olan rağbet de artıyor. Vatandaşların, evlerinin duvar rengine göre seçim yapabildikleri ifade edilirken, bazı vatandaşların seçimin tamamlanmasını beklediği ve piyasanın durumuna göre hareket ettiği belirtiliyor. İşlerin tatil dönemi yaklaştıkça artacağını düşünen İbrahim Hocagil, eski yapıdaki binalarda yaşayan insanların da pencere yeniletmeye ve balkon kapatma işlemlerine giderek maddi güçleri yettiğince yenilettiklerini belirtiyor.