Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, 23. kez düzenlediği Caz Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Festival, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in katılımıyla başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Çek solist Gabriela Vermelho ve The BladderStones grubu açılış konserinde sahne aldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, gruplarda yer alan sanatçılar birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Festivale, başta Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere birçok vali yardımcısı ve kurum amiri katıldı.

Afyonkarahisar, termal turizmin yanı sıra turizmde ve klasik müzik - caz festivalleri ile de tanınmaya çalışıyor. Festivallerin şehri olarak ön plana çıkmayı amaçlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, festivallere büyük önem verdiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Afyonkarahisar Caz Festivali, yurt içinden ve dünyadan birçok önemli caz sanatçısını sanatseverlerle buluşturacak. Festival kapsamında, konserler ve okul söyleşileri gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm sanatseverleri etkinliklere katılmaya davet etti.