Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, çevreye duyarlılıklarını her geçen yıl arttırarak "Türkiye'nin En Yeşil ve Çevreci OSB'si" unvanını hak ettiklerini vurguladı. Bölgedeki çevre dostu faaliyetlerinden ve yeşil sanayinin öneminden bahseden Küpeli, yeşil dönüşüme olan ihtiyacı vurguladı. EOSB'nin simbiyoz projeleri ve geniş çaplı fidan dikme projelerinin de çevre konusundaki çalışmalarının bir parçası olduğuna dikkat çekti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik de ziyarette EOSB'nin hızlı gelişimine ve yaptıkları önemli yatırımlara değindi. Çevrenin korunması noktasında yapılan çalışmaların destekçisi olduklarını belirterek, sanayi tesislerinin çevre mevzuatına uyumlu bir şekilde faaliyet göstermelerinin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yapacakları çalışmalardan da söz eden Müdür Çelik, Eskişehir OSB ile kuracakları iş birliğinin devam edeceğini ve çevreye duyarlılık konusunda tüm kurumlarla örnek çalışmalar yaptıklarını vurguladı.