Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da yerli ve milli araba gururu olan TOGG, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından sanayi esnafı ile buluşturuldu. TOGG'un yerli ve milli olması nedeniyle, esnaf ve ustalar arasında büyük ilgi gördü. Başkan Zeybek, TOGG'u sanayi esnafına ve orada bulunan vatandaşlara tanıttı.

Başkan Zeybek'in başkanlığında, esnafı ve ustaları ziyaret etmek için, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Acar, ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Başkan Yardımcısı Dr. Özgür Kavak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve daire müdürleri yer aldı.

Başkan Zeybek, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG'u sanayi esnafına tanıttı ve araçtan tam not aldı. Başkan Zeybek, TOGG'u vatandaşlar ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca başkan, Sanayi Camii'nde Cuma namazını kılmak için esnafı ziyaret etti ve yolların olduğundan daha iyi hale getirilmesi için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Türkiye'de ilk defa yerli bir araba üretildiğini vurgulayan Başkan Zeybek, TOGG'un Türk insanının neler yapabileceğini gösteren en güzel örnek ve Türkiye'deki milli gurur olduğunu ifade etti.