Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın düzenlediği Uluslararası Gül Festivali kapsamında, gül ticaretini Isparta'ya getirerek şehrin gülle özdeşleşmesine öncülük eden Müftüzade Gülcü İsmail Efendi, kabri başında yapılan dualarla anıldı. Gülcü Mahallesi Mezarlığı'nda gerçekleşen anma törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve Müftüzade Gülcü İsmail Efendi'nin aile yakınları katıldı.

Resmi yetkililerin de hazır bulunduğu program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Duaların okunmasının ardından, Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Müftüzade İsmail Efendi'nin yakınları ile bir süre sohbet etti. Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Gül Festivali, şehre gelen turistlerin ilgi odağı olurken, Müftüzade Gülcü İsmail Efendi de hatırlanarak şehrin gül kültürüne olan bağlılığı vurgulandı.